Lahjakortit verkkokaupasta!

Toimitusehdot

  

KANNISTON LEIPOMON LAHJAKORTTIEN MYYNTIÄ KOSKEVAT EHDOT, 4.12.2020

Nämä ehdot koskevat Kanniston Leipomolta (Pieni Kirahvi Oy) tilattuja ja ostettuja lahjakortteja (jäljempänä ”lahjakortti”). Ostaessaan lahjakortin asiakas hyväksyy nämä toimitusehdot ostohetkellä. 

1. Palveluntarjoaja 
Pieni Kirahvi Oy (jäljempänä “Kanniston Leipomo”) Y-tunnus 0860206-5 Mekaanikonkatu 4, 00880 Helsinki.

2. Lahjakortin käyttöä koskevat ehdot 
Lahjakortti ei ole henkilökohtainen. Lahjakortille ladattua saldoa voi käyttää joko yhdellä tai useammalla ostoskerralla. Jos asiakas haluaa tehdä ostoksen, jonka hinta ylittää lahjakortille ladatun määrän, asiakkaan tulee maksaa Kanniston Leipomolle erikseen lahjakortin saldon ja ostoksen hinnan välinen erotus. Asiakas voi määrittää itse lahjakortille merkittävän saldon määrän euroina, kun lahjakortti ostetaan myymälästä. Asiakas voi lisäksi tilata lahjakortin www.kannistonleipomo.fi -sivujen verkkokaupasta. Asiakas voi verkkokaupassa valita lahjakortin maksuttoman toimituksen lahjakortin ostajan sähköpostiosoitteeseen tai Kanniston Leipomo voi postittaa lahjakortin postiosoitteeseen verkkokaupassa määritellyn toimitusmaksun mukaisesti. Sähköpostiin tilattu lahjakortti toimitetaan ostajan sähköpostiin välittömästi onnistuneen maksutapahtuman jälkeen. Lahjakortin toimitus postitse tapahtuu 5–7 arkipäivän kuluessa tilauspäivästä. Kanniston Leipomo ei vastaa postipalvelun toimitushäiriöistä tai -viivästyksistä. 

Asiakas vastaa oikein ilmoitetusta postitoimitusosoitteesta sekä sähköpostiosoitteesta. Lahjakortin käytöstä ei veloiteta erillisiä kustannuksia. Lahjakortit aktivoidaan oston yhteydessä. Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta lahjakortin aktivoinnista. Asiakkaalla ei ole oikeutta vaatia korvauksia Kanniston Leipomolta, mikäli asiakas ei ole käyttänyt saldoa lahjakortin voimassaoloajan aikana. Kanniston Leipomo kerää takaisin asiakkaalta lahjakortit, joiden saldo on käytetty kokonaisuudessaan tai joiden voimassaoloaika on päättynyt. Lahjakortin saldoa ei palauteta asiakkaalle. Kanniston Leipomo ei vastaa hävinneistä, vahingoittuneista tai varastetuista lahjakorteista eikä korvaa näitä uusilla lahjakorteilla. Kanniston Leipomolla on oikeus mitätöidä lahjakortti epäillessään lahjakortin väärinkäytöstä.
 
3. Hintatiedot 
Lahjakortti maksetaan tilauksen yhteydessä. Valitun lahjakortin arvo on ilmoitettu Kanniston Leipomon verkkokaupassa. Asiakas voi myös itse määrittää lahjakortin arvon maksaessaan sen Kanniston Leipomon myymälässä. 

4. Maksaminen verkkokaupassa 
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com
 
5. Toimituskulut ja -ehdot 
Kanniston Leipomo toimittaa lahjakortteja vain Suomessa sijaitseviin postiosoitteisiin. Kanniston Leipomo toimittaa lahjakortin toimituskuluja vastaan asiakkaan ilmoittamaan postiosoitteeseen. Kulloinenkin toimituskulu ilmoitetaan Kanniston Leipomon verkkokaupassa lahjakortin toimitustapaa valittaessa. Kanniston Leipomo ei veloita toimituskuluja sähköpostiin tilattavan lahjakortin toimittamisesta. 

Lahjakortin arvioitu toimitusaika postitse on 5-7 arkipäivää. Lahjakortteja ei postiteta viikonloppuisin tai pyhäpäivinä. Kanniston Leipomo ei vastaa ylivoimaisesta esteestä johtuvasta toimitushäiriöstä tai - viivästyksestä. Asiakkaan tulee tarkastaa annettu toimitusosoite huolella ennen tilauksen lähettämistä. Kanniston Leipomo ei vastaa lahjakorteista, jotka on toimitettu virheellisillä toimitusosoitetta koskevilla tiedoilla. 

Sähköpostiin tilattujen lahjakorttien osalta asiakkaalla on vastuu varmistua siitä, että lahjakortti saapuu sähköpostiin. Mikäli lahjakortti ei saavu sähköpostiin vuorokauden kuluessa, on asiakkaan vastuulla ottaa yhteyttä Kanniston Leipomoon tilanteen selvittämiseksi. 

6. Tilausvahvistus ja kuitti 
Kanniston Leipomo toimittaa tilausvahvistuksen sekä kuitin verkkokaupan kautta onnistuneesta lahjakorttitilauksesta asiakkaan sähköpostiin. Vahvistusviestin lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Asiakkaan tulee tarkastaa sähköpostiosoite ennen tilauksen lähettämistä.

7. Vastuu ja ylivoimainen este 
Kanniston Leipomo ei vastaa lähetyksen jälkeen kadonneista, varastetuista tai vahingoittuneista lahjakorteista. Kanniston Leipomo ei vastaa vahingosta tai viivästyksestä, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta-arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on Kanniston Leipomon vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella ja jota Kanniston Leipomo ei olisi voinut kohtuudella ennakoida tai jonka seurauksia ei olisi voinut välttää.  

8. Peruuttamisoikeus ja peruuttamisohje 
Etämyyntiä koskevien säännösten mukaan voit peruuttaa Kanniston Leipomon verkkokaupasta ostettujen lahjakorttien tilauksen 14 arkipäivän kuluessa (alkaen tilauksesi toimitusta seuraavasta päivästä) ja saada rahasi takaisin mukaan lukien perustoimituskulut, mutta pois lukien kortin palautuksesta mahdollisesti aiheutuvat kulut. 

Jos haluat palauttaa Kanniston Leipomon lahjakortteja, ota yhteyttä leipomomme asiakaspalveluun info@kannistonleipomo.fi tai puh 010 548 9401. Peruuttamisilmoituksen lähettämisen jälkeen asiakkaan tulee omalla kustannuksella palauttaa lahjakortti. Lahjakortti tulee palauttaa kirjallisen peruuttamisilmoituksen kera viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Lahjakortin peruuttamisoikeutta ei ole, mikäli lahjakortti on kadonnut tai lahjakortille ladattua saldoa on käytetty edes osittain. Kirjallisen peruuttamislomakkeen muodoksi riittää seuraava: 
”Ilmoitan, että haluan peruuttaa tekemäni sopimuksen, joka koskee seuraavien tavaroiden toimittamista / seuraavan palvelun suorittamista: Tilauspäivä / vastaanottopäivä / ostajan nimi, soite, allekirjoitus (vain jos lomake täytetään paperimuodossa), päiväys.” 

Jos peruutatte lahjakortin tilauksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen ja lahjakortin saatuamme. Suoritamme palautuksen asiakkaan käyttämälle maksutavalle.
 
9. Lahjakortteja koskevat reklamaatiot 
Lahjakortteja koskevat reklamaatiot voi osoittaa Kanniston Leipomolle seuraavia yhteystietoja käyttäen: 
Puhelimitse: 010 548 9401
Sähköpostitse: info@kannistonleipomo.fi

10. Tietosuojakäytäntö 
Kanniston Leipomo vastaa kaikista toimittamistasi henkilötiedoista. Kanniston Leipomolla on tietosuojakäytäntö, jonka mukaisesti henkilötietojasi käsitellään ja suojataan. Tietosuojaselosteeseemme voit tutustua verkkosivuillamme.

11. Erimielisyyksien ratkaiseminen 
Osapuolet pyrkivät ratkaisemaan tästä sopimuksesta aiheutuvat erimielisyydet ensisijaisesti neuvotteluteitse. Mikäli sovintoratkaisuun ei päästä, erimielisyydet ratkaistaan asiakkaan kotipaikan toimivaltaisessa tuomioistuimessa.